Klacht: slechte hygiene vestiging

op 05 mei 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij zijn van daag gaan eten bij de vestiging geusselt maastricht ,wat ons bij binnenkomst opviel was dat de locatie erg vies was .etensresten op tafels en meubilair en zelfs tegen de ramen.alle tafels waren vies en al hele tijd niet afgeveegd de grond lag vol met troep .de tafels werden wel leeggeruimd maar dat was het ook er werd niks afgeveegd.het was er echt een vieze bende !!!! ik ben dit totaal niet gewend van de mc donalds .het was er niet echt druk en er was personeel zat .heg eten was goed maar smaakt niet echt lekker als je denkt hoe zou de keuken eruit zien als het restaurant zo een bende is .het had mij niet gesmaakt zo .ik hoop als ik daar nog eens kom dat het door jullie verbeterd wordt

Gewenste Oplossing:

als het schoongemaakt wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door danny borgignons