Klacht: Slechte garantie

op 21 september 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2 jaar en 2,5 maand de stoelen Falster te hebben gehad gaan de zittingen kapot. De plankjes breken door als lucifer houtjes. De service mensen aan de telefoon zeggen na overleg met collega,s dat het helaas buiten de garantie valt . De garantie is namelijk 2 jaar.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een groot gedeelte van mijn aankoopsom terug. Ik wil zeker niet meer hetzelfde product terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remcopoot