Klacht: slechte bevoorraadde winkel!

op 17 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik ook kom op zaterdag woensdag of donderdag de winkel van Jumbo is chronisch slecht bevoorraad… heel jammer! zij verliezen mij als reguliere klant, het personeel is competent, attent en vriendelijk het spijt mij zeer maar ik ga niet meer de fietstocht aan naar een slecht bevoorraadde winkel.

Ik heb genoeg alternatieven.

Gewenste Oplossing:

Dat lijkt mij logisch betere bevoorrading vult de winkel! Elke dag van de week!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door acmeijer