Klacht: Slechte beveiliging

op 22 juli 2016 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account wordt regelmatig gekraakt, men gedownloade nummers worden vaak verwijderd uit het niets. Hij logt zonder reden uit, en er is geen fatsoenlijke contact mogelijk met Spotify. Omdat ik Android heb, is dit de meest recente en bekende muziek programma. Maar ik kan nog niet eens ingelogd blijven meer dan een week of een offline nummer afspelen, zeer slecht beveiligd dus. Er staan lijsten met free accounts online waar anderen voor betalen, en die gewoon openbaar worden gezet.. Ongelooflijk. Dat ze hier geld voor vragen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een beter beveiligd account willen en ook offline nummers kunnen luisteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicolae