Klacht: Slechte behandeling gehandicapte veteraan met een Service hond.

op 29 september 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op weg naar Nederland werd ik in Duitsland geweigerd om met myn service hond in Ikea te gaan. In nederland will ik niet naar Ikea gaan als ik ook hier geweigerd wordt met myn service hond. Kunt U my vertellen of Ikea Nederland laat Veteranen of Handicapten met een service hond worden geweigerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord kryg hoe Ikea veteranen met PTSD die een Service Hond hebben in Uw winkels kunnen winkelen. Ikea in Tempe, USA waar ik met myn een keuken kocht had geen problemen met myn Service hond. Dank U wel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PeterenAstrid