Klacht: Slechte aktie van Jumbo, raceauto Max Verstappen .

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag 2 oktober ging ik met een volle spaarkaart naar Jumbo in Berghem . Wat schetst mijn verbazing de auto”s waren op . Wij als opa en oma moeten al heel veel moeite doen om de kaart vol te krijgen .
De kaart ingeleverd en een bestelcode meegekregen . Via de computer ingelogd om toch nog kans te maken op de auto , maar dat was niet meer mogelijk . In de winkel in Berghem werd verteld dat ik nog mee kon doen om een gesigneerde Cap van Max te winnen , maar ik kreeg meteen bericht dat ik niet in de prijzen was gevallen . Dit is heel zielig voor onze kleinzoon .

Gewenste Oplossing:

Wij zouden wel tevreden zijn als je als alternatief omdat de auto's niet meer leverbaar zijn , toch een Cap van Max zou krijgen .

groetjes opa en oma van Gijs .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door raceauto voor Gijs .