Klacht: Slechte afhandeling inruilactie 2016

op 03 oktober 2016 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het voorjaar een Kärcher hogerdrukreiniger gekocht, verleid door de actie (20 euro koritng of 50 euro accessoises) een zwaarder type. Voor de actie alles netjes op tijd ingediend. Ik heb daarvoor ook mijn oude hogedrukreiniger moeten inleveren. De cheque met de beloofde 50 euro aan accessoires is echter nooit gegeven. Klagen erover bij de klantenservice geeft alleen als reactie dat ik nu te laat ben, de klantenservice doet een beetje alsof haar neus bloed. Dit is een reactie die ik niet waardig vind voor een bedrijf met een dergelijk geode reputatie.

Gewenste Oplossing:

Alsnog de 50 euro aan accessoises waar ik recht op heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Kärcher in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marc2912