Klacht: Slecht zicht zitplaatsen lion King

op 30 juli 2017 over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 2x 3e rangs kaarten gekocht voor de voorstelling van de lion King. Mooie plek uitgezocht op het balkon in de loge, rij 1 stoel 2 en 4. Zodra de show begint komen wij erachter dat 1/3 van het toneel gewoon niet te zien is. Nergens stond aangegeven dat dit plekken waren met slecht zicht. Als ik dit had geweten had ik wel andere plekken uitgezocht. Ik heb nu delen van voorstelling gewoon niet kunnen zien, wat erg jammer is.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de voorstelling nog eens zien, ditmaal vanaf fatsoenlijke plekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stage Entertainment Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stage Entertainment Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evi177