Klacht: Slecht product

op 16 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu de 2de keer dat ik voor een hoop geld aan fondant koop van het jumbo merk.de eerste keer dacht ik dat het aanmezelf lag maar dat is niet waar..hij scheurt steeds en je kan er echt geen taart mee bekleden..heel.jammer want ik heb nu 2x een verprutste taart die toch een hoop geld kost moeten weggooien.jammer hier een huilende kleinzoon..bedankt jumbo

Gewenste Oplossing:

Dat de jumbo met een oplossing komt. En mischien een tegenmoetkoming .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lenbo