Klacht: Slecht product

op 13 juni 2016 over SAM International in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de sam creative whiteboard verf aangeschaft met het idee dat dit product me kan ondersteunen in mijn dagelijkse werkzaamheden.
Ik heb de whiteboard verf aangebracht zoals in de instructies staat opgedragen. En bij het in gebruik nemen van de muur blijft er een waas/gloed op de plekken waar ik heb geschreven. Het product kan helaas niet de belofte waarmaken om een muur te gebruiken als whiteboard zonder dat deze eruit ziet als een vieze muur. Op advies van de medewerker moet ik er maar iets over heen gaan hangen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men mij een whiteboard toestuurt die groot genoeg is om de vlekken te bedekken.

Alle klachten die gemeld zijn door chakir1982