Klacht: Slecht of geen ontvangst.

op 03 juni 2017 over videoland in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben via Ziggo geabonneerd op Videoland. Soms, een of 2 dagen is er ontvangst, daarna ineens hele avonden weer niet. Jullie incasseren wel, maar leveren geen kwaliteit. Het ergert me telkens. Zeker als ik me heb verheugd op een avondje kijken, maar er is de hele avond of 2 avonden geen ontvangst. Of hij laadt een programma niet goed op. Vanavond weer een uurtje gekeken. Nu ligt hij er weer uit. Dit wekt ergernis bij mensen, dat je wel betaald maar je ontvangt bijna niet.

Gewenste Oplossing:

Als Videoland erkend dat er dingen mis gaan. Een excuus mail sturen naar gedupeerden en een maand terug storten. Dat zou wel zo netjes zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Reactie van de melder van de klacht Muziman71

4 jaren geleden - Ik Maak geen gebruik van Twitter.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Muziman71