Klacht: slecht functionerende computers

op 27 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ls.
Bij het afhaalcentrum Ikea Hengelo lange wachttijden in verband met het slecht functioneren van de computers, personeel had dit al tigmalen aangegeven, maar vindt geen gehoor voor verbetering, dit komt de klandizie niet ten goede, personeel wordt er op aangesproken. Klanten raken op deze manier ge-irriteert. Dit komt probleem komt veelvuldig voor, ook de informatiezuilen met de beeldschermen die regelmatig niet functioneren. Dit maakt het winkelplezier bij Ikea minder aantrekkelijk voor me.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de klacht is opgelost en ik daarvan op de hoogte ben gebracht wat er aan gedaan is. Ik sta achter het personeel.
m.vr.gr.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fons Niehof