Klacht: site vanuwkrant voor cadeu werkt niet

op 19 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder (84) is AD-abonnee en vroeg mij de digitale luchtfoto voor haar aan te vragen. Uw site ad.nl/vanuwkrant is echter een absoluut rampgebied. Eerst overbelast, daarna diverse niet werkende knoppen. Intussen ben ik gekomen tot de knop Open uw cadeau, maar die reageert nergens op. Ik heb geen verouderde browser (Edge laatste versie).

Gewenste Oplossing:

Als ik het cadeau kan aanvragen. Of misschien bevestiging kan krijgen dat mijn aanmelding toch al is doorgekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door avkampen@ziggo.nl