Klacht: Shampoo tegen droog en beschadigd haar

op 23 mei 2021 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een groot gebruiker van Nivea artikelen en altijd zeer tevreden. Gebruik het al jaren. Zo gebruik ik ook de shampoo tegen droog en beschadigd haar maar helaas geen positieve resultaten. Het lijkt eerder dat het erger wordt. Dus u begrijpt dat ik hierin teleurgesteld ben. Heel jammer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik eventueel een reactie van u krijg ..hoe kan dit?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riannevanerp