Klacht: shag zelden op voorraad

op 30 juni 2012 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de (halfzware)shag van Ruba wordt vaak niet geleverd en als hij wel geleverd wordt is het in kleine hoeveelheden. Vandaag ben ik 2 keer bij deze supermarkt geweest daarvoor. De eerste keer werd me verteld dat het rond 12.00 uur binnenkwam. Ik ben rond 13.00 uur teruggegaan en heb weer naar de shag gevraagd. Er was maar 1 slof binnengekomen waarvan al 6 pakjes verkocht waren. De overige 4 heb ik gekocht. De rest van het weekend zit deze Plus supermarkt dus zonder halfzware Rubashag. Dat kan toch niet?

Gewenste Oplossing:

Dat er vaker en meer shag geleverd wordt en dat de supermarkt zelf meer kan bestellen in plaats van de hoeveelheid af te laten hangen van het computersysteem.

Alle klachten die gemeld zijn door damast1973