Klacht: serie kijken lukt niet

op 31 mei 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2 weken lid van videoland,en tot nu toe bij alles wat ik probeert te kijken loop het vast, haperend beeld en stopt zelfs..,komt de melding : het lukt nu niet om deze video te laden,probeer het later nog eens…. nou dat proberen heb ik al heel vaak gedaan,zonder resultaat

Gewenste Oplossing:

Zonder haperingen en vastlopen een film of serie kunnen afkijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bertverhaard