Klachten over Scootmobiel Shop Enschede

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Scootmobiel Shop Enschede in de categorie Scootmobiel. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

Statistieken van Scootmobiel Shop Enschede in de categorie Scootmobiel

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Heb een driewieler op mijn vakantieadres gereserveerd (Sikkelerweg 8, Ruurlo) van 7- 21 juli 2017. Op 6 juli 336,16 euro overgemaakt. Van tevoren gevraagd of ik geld terug zou krijgen wanneer ik niet met deze fiets (voor mij nieuw) uit... Lees meer

Heb een driewieler op mijn vakantieadres gereserveerd (Sikkelerweg 8, Ruurlo) van 7- 21 juli 2017. Op 6 juli 336,16 euro overgemaakt. Van tevoren gevraagd of ik geld terug zou krijgen wanneer ik niet met deze fiets (voor mij nieuw) uit... Lees meer

Sinds omruiling van een scootmobiel Wals voor een Shoprider Jive in januari 2011 is het wachten op het terugstorten van het verschil van euro 1200. Ook ik heb vele telefoontjes gepleegd en vriendelijke toezeggingen gekregen dat het overgemaakt zou worden.... Lees meer

In maart 2012 electrische rolstoel gehuurd voor een maand. De borg is nog steeds niet teruggestort ondanks 6 keer bellen en een brief die we schreven. We hadden de moed maar opgegeven totdat we in de consumentengids een kort artikel... Lees meer

Niet terugbetalen van de borgsom

Klacht van op 14 september 2012 over Scootmobiel Shop Enschede in de categorie Scootmobiel

Hebben een scootmobiel gehuurd van 15/06/12 tot 22/06/12 Hiervoor werd een borgsom van 100 € betaald. Toestel werd netjes teruggeleverd maar tot op heden werd ondanks herhaalde contacten - mail, telefoon - de borgsom niet terugbetaald. Zie dat meer mensen... Lees meer