Klacht: schulden voor niks

op 28 augustus 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo, ik had perongeluk een pasje besteld, maar ik wou stopzetten dat ik het niet meer wou want ik zag dat je moest betalen. en toen kreeg ik het pasje thuis heb ik het niet geactiveerd daarna kreeg ik steeds een email binnen van activeer uw pasje maar dat wou ik niet want wou niet voor betalen.. ennu kreeg ik een bedrag van 130 euro terwijl ik het pasje niet gebruik en weg heb gedaan dat vindt ik erg vervelend wanr kan dat bedrag niet betalen

kunt u mij zo spoed mogelijk helpen zodat ik het niet hoef te betalen terwijk ik er geen gebruik van heb gemaakt

met vriendelijk groet ugurkan.

Gewenste Oplossing:

ik ben de vreden als ik het bedrag niet hoef te betalen.. terwijl ik het pasje miet heb geactiveerd en niet heb gebruikt !

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ugurkanp