Klacht: schuld bij benelux korting

op 28 december 2017 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

28-12-2016

Ik werd vandaag gebeld door direct solutions dat ik bij beneluxkorting een schuld van 94.00 euro heb staan en of ik maar wilde betalen,ze zeiden dat ze een mail hadden gestuurd in 2016 daar weet ik niets meer van maar ik weet wel dat ik niet zomaar ergens lid van word zonder dat ik mij voldoende giinformeed heb over een product dus die vlieger gaat niet op Direct solutions

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik in het gelijk word gesteld

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henkvandenputte