Klacht: Schuld aan Oxxio

op 07 september 2016 over EDR Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil klacht indienen. Want EDR Incasso wou bewijzen van mij dat onze CV Ketel storing zat en daarom kregen we hoge rekening alleen voor gas. De bewijzen heb ik gestuurd. Maar Ik krijg nogmaals mails en brieven. Ik ben niet mee eens met betaling. Want we hebben niet zo veel gebruikt. Ik heb ook bewijzen gestuurd naar Oxxio en Das Incasso en Groenwegen. Ze zijn allemaal akkoord gegaan. Na Paar jaar komt weer deze dossier boven de water. wij gaan niet betalen. Wij gaan met onze papieren naar juridische loket. Ik moest al eerder klacht indienen. Oxxio wou bewijzen ook gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben wel tevreden dat mijn klacht in behandeling genomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EDR Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EDR Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat EDR Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

EDR Incasso

Heeft op 28 maart 2017 om 14:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door sharo_rafi@hotmail.com