Klacht: Schuimt te erg

op 06 februari 2018 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pas nieuwe Robijn voor krachtig gekocht. Ruikt lekker. Heb altijd de wasmiddelen van Tonijn, dus wilde de nieuwe ook uitproberen.
Maar deze schuimt zo krachtig, dat het uit mijn was bakje kwam, zo langs de buitenkant vd machine. Gelukkig was ik thuis en kon ik ingrijpen. Maar stel toch dat ik er niet bij was???? Ik moet er niet aan denken hoe het eruit had gezien. Maar nu zit ik met die fles….durf niet zo goed meer te gebruiken….ik kan proberen om nog minder wasmiddel in t bolletje te doen? Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een goed antwoord krijg. En niet afgescheept wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amy2012