Klacht: Schrikbarende toename geluidsoverlast vliegtuigen.

op 09 juli 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar maanden is de geluidsoverlast door vliegtuigen boven mijn woning enorm toegenomen. Er wordt nu ook rechtstreeks over mijn huis gevlogen, iets dat vroeger alleen voorkwam wanneer vliegtuigen aan het holden waren. Fijn in de tuin zitten is er niet meer bij. De tijd tussen twee vliegtuigen is nu ook te verwaarlozen. Het geluid van het ene vliegtuig is nog niet weg of de volgende komt al. Ik ben hier behoorlijk verbolgen over en eis uitleg. Hoor van alle buurtbewoners dat ze er gek van worden en spoor iedereen dan ook aan een klacht in te dienen.

Gewenste Oplossing:

Af en toe een dag met wat meer geluidsoverlast is prima, maar niet elke dag zoals nu.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amadea