Klacht: schoonmaakborstels bestelt nog niet binnen

op 07 augustus 2017 over TEK Distribution in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi ik had wat bestelt maar ik heb ze nog nie binnen schoonmaak borstels omschrijfnummer is 36357488140050002849897579 w2049220?75 via ideal zou u er naar willen kijken zou op larikspleintje 33 komen 5213tt schertogenbosch

Gewenste Oplossing:

nou vind het vervelend ik heb nog nooit wat bestelt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TEK Distribution

Reactie van de melder van de klacht henk van lent

2 maanden geleden - hoi gm ik vraag me eigen af waneer ik die schoonmaak borstels krijg ik heb netjes betaald via rabobank gedaan 27 juli ik heb helaas nog niks ontvangen nog graag berichtje terug vriendelijk bedankt henk van lent larikspleintje 33 5213tt wil ik de besteling ook graag hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TEK Distribution nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henk van lent