Klacht: schoonmaakborstels bestelt nog niet binnen

op 07 augustus 2017 over TEK Distribution in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TEK Distribution

Reactie van de melder van de klacht henk van lent

10 maanden geleden - hoi gm ik vraag me eigen af waneer ik die schoonmaak borstels krijg ik heb netjes betaald via rabobank gedaan 27 juli ik heb helaas nog niks ontvangen nog graag berichtje terug vriendelijk bedankt henk van lent larikspleintje 33 5213tt wil ik de besteling ook graag hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TEK Distribution nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henk van lent