Klacht: Schoenen verschillende kleur

op 27 november 2016 over ugg australia in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijd terug uggs gekocht voor 200 nogwat euro, wat voor mij nogal heel wat geld is. Nu blijken beiden schoenen een verschillende kleur beije/bruin te hebben. Het lijkt wel alsof je 2 verschillende schoenen aanhebt. Ik ben terug naar de winkel gegaan en het laten zien, daar hebben ze met een soort van spons mijn schoenen geprobeerd te “schrappen” leek het wel, waardoor het alleen maar erger werd. Daarna zeiden ze doodleuk dat ze er verder niets aan konden doen en hebben mij met dezelfde schoenen terug naar huis gestuurd. Ik heb ze nu nooit meer aan, want ik loop echt voor paal met 2 verschillende kleuren schoenen aan.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe uggs of een oplossing waardoor ze toch dezelfde kleur krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ugg australia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ugg australia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvbiemen