Klacht: Schoenen niet ontvangen

op 12 september 2018 over 1dagdeal.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

30 Juli heb ik sandalen besteld heb al een heleboel email gestuurd je word steeds aan het lijntje gehouden. En krijg steeds de standaard email terug. Ook telefonisch zijn ze niet te bereiken.Ik heb al aangegeven als ze niet binnen 14 dgn kunnen leveren ik mijn geld hoor terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour gestort krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1dagdeal.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1dagdeal.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door musterd