Klacht: Schimmel vlekken en vochtig stapelbed geleverd

op 09 april 2017 over Baby en Tiener in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in de winkel een stapelbed besteld. Na 4 weken is het geleverd. Alleen met vlekken op de hout en vochtig. Ik heb meteen een mail gestuurd met mijn klachten ook de foto’s. Ik moest de bouw nummers van de onderdelen die beschadigd zijn opsturen. Dat ik dan ook gedaan. Ik ben nou 4 weken verder nog steeds niets gehoord. Ik heb ze ook een paar keer gebeld ik krijg alleen te horen dat ze niet weten wanneer ze de onderdelen geleverd worden.
Nou zit ik met een losse hout planken in de kinderkamer. De kinderen kunnen daar niet spelen en houdt plek in. Ik vind jammer dat het zo moet.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden geweest zijn als ze het al hadden geleverd. Nu wil ik dat ze het bed ophalen en mij geld terug geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Baby en Tiener

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Baby en Tiener nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabah Dahman