Klacht: Schimmel in fles extra vers

op 04 juli 2016 over Heineken in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist een aantal bierflesjes gekocht van extra vers! Echter toen ik t boer in mijn glas schonk, constateerde ik gelijk de schimmel. Ik heb de inhoud weg gegooid om iets te voorkomen. Wel heb ik foto’s gemaakt van de fles waarin duidelijk is te zien dat er iets aan vast zit. Ik vind het jammer dat ik niet heb kunnen genieten van een biertje na eindelijk t mooie weer en drukke werkdag. Nr 6155AJ

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er word bekeken wat er daadwerkelijk in 't flesje zit. Uiteraard is een compensatie altijd welkom!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Heineken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Heineken nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Campos Rueda