Klacht: Schimmel in de Capri-Sun

op 04 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een verpakking Capri-Sun Fruity Water Tropical (5×200 ml) gekocht. Thuisgekomen zag ik dat de doos nat was. Er bleek een zakje frisdrank te lekken. Ik knipte de verpakking open en zag tot mijn schrik een grote klodder schimmel! Ook zag ik daarna dat de houdbaarheidsdatum maar tot 13-08-2016 is. We zijn vandaag 04-08-2016. Wel wat kort voor frisdrank, toch?! Ik durf de overige zakjes eigenlijk niet meer te nuttigen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht serieus wordt genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klachtjumbo0408