Klacht: schending privacy gegevens facebookprofiel

op 23 januari 2014 over be2 in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas maakt deze dating site misbruik van facebookprofielen en zet zonder dat ze toestemming geven gegevens van mij facebookaccount waarop staat dat ik vrijgezel ben als beschikbare date op hun site. Melding krijg je iedere keer als er weer mannen zijn die je leuk vinden om mee kennis te maken.
Gekeken heb ik of er een email adres is van deze site om dit stop te zetten helaas niet kunnen vinden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben er tevreden mee als ze mij uit hun systeem halen hierom heb ik niet gevraagd. Het zou ook goed zijn als ze eerst aan mensen toestemming vragen of ze interesse hebben om op hun website tussen de dates te gaan staan, zonder maar interessante mededelingen te doen er zijn weer zoveel mensen die interesse in je hebben wilt u ook u inschrijven gratis op onze site? Ditvind ik niet netjes om andere dates die serieus via deze site iemand zoeken de schijn op te wekken dat er leuke profielen voor hen zijn die van niets weten.

Alle klachten die gemeld zijn door tip18