Klacht: Scheerapparaat Philips S5400/06

op 19 december 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14-12-2017 een Philips Shaver bij Blokker in de Koperwiek in Capelle aan de Ysel gekocht, prijs 89.99 Euro .Ik heb nog aan de verkoper gevraagd of er nog korting op dit apparaat was.Geen korting. Krijg ik vandaag de folders van EXPERT en BLOKKER binnen, zie ik dat het zelfde apparaat bij EXPERT 79 euro kost ,11 euro goed koper. En ook zie ik tot mijn ontsteltenis bij BLOKKER dat er op alle Philips apparatuur 10 % korting is. Dit komt bij mij nou niet lekker over.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn Shaver voor de prijs die bij EXPERT geldt krijg ,maar daarover dan nog een 10 % korting , omdat ik me toch een beetje belazerd voel op deze manier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carenaal1948