Klacht: Schandalig! Niet bereikbaar per email of telefoon. Betaald maar producten niet ontvangen

jokho878 op 26 oktober 2020 over Vertbaudet in de categorie Internetshops - Kleding, Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 weken geleden een bestelling geplaatst bij Vertbaudet.nl voor mijn kinderen. Had toen netjes een ontvangstbevestiging ontvangen. Na 5 dagen, bestelling niet ontvangen dus ik had een email gestuurd. Geen reactie. Gebeld maar werd automatisch afgebroken, ik kreeg niemand te pakken. Weer een mail gestuurd vorige week en ook geen reactie. Ik word helemaal gek van.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het volledige bedrag teruggestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vertbaudet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jokho878