Klacht: schandalig behandeld

op 27 juli 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

komen er geen gehandicapten bij u in de winkel?ik ga met mijn scootmobiel,naar de winkel!zet hem voor de winkel!ik ga strompelend naar binnen!ik sta, met mijn incontinentie broekjes,in een grote rij?ik kan haast niet meer staan?maar ik hou vol!gaat de tweede kassa open!stond ik vlak bij?dus ik denk, ik kan gelijk betalen?word mij doodleuk gevraagd,of ik in de rij stond?ik heb alles laten liggen!en ben kwaad weggegaan!dit gebeurd mij niet bij kruidvat! etos? nooit meer!

Gewenste Oplossing:

dit is niet goed te praten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door p.hagebeuk