Klachten over Sceneline Studio Amsterdam

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Sceneline Studio Amsterdam zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Sceneline Studio Amsterdam in de categorie Fotoservice

0 klachten gemeld

Tijdslijn

niet telefonisch bereikbaar

Klacht van op 16 mei 2014 over Sceneline Studio Amsterdam in de categorie Fotoservice

ik heb via groupon een fotoshoot gekocht bij Sceneline Studio Amsterdam. Ze zijn echter niet telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken. Ik heb al verschillende keren 25 minuten in de wacht gestaan, maar de medewerkers nemen niet op!!!! Het lijkt op... Lees meer

Ik heb veel onduidelijkheid bij mijn cadeaubon. Ik heb voor mijn verjaardag een cadeaubon via MyDays voor een photoshoot bij Sceneline Studios gehad. Ik liep daar al direct op een probleem, ik kon geen datum inplannen, na contact met MyDays... Lees meer

Sceneline oplichting en misleiding

Klacht van op 01 maart 2013 over Sceneline Studio Amsterdam in de categorie Fotoservice

Via nudeal had ik een voucher verkregen voor een fotoshoot. Ik zou 80-100 foto's meekrijgen met de pixel kwaliteit van 400 x600, webresulutie. Dit stond op mijn voucher. Het aantal foto's heb ik wel gekregen echter niet met het juiste aantal... Lees meer

Sceneline Studio’s onbereikbaar

Klacht van op 03 oktober 2012 over Sceneline Studio Amsterdam in de categorie Fotoservice

Ik heb via groupon een voucher gekocht voor een fotoshoot. Ben helaas al sinds juli aan het proberen een afspraak te maken. Eindelijk gistermiddag (1-10-2012) iemand te pakken gekregen en een afspraak gemaakt voor 17-11-2012. Er zou een e-mail ter... Lees meer