Klacht: SCDW (eigen risico afdekking) nogmaals in rekening gebracht

op 22 december 2017 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via dit bedrijf een auto gehuurd en ook een extra verzekering voor het dekken van het eigen risico via hen bij AXA afgesloten. Op het vliegveld op Gran Canaria alsnog het SCDW moeten afsluiten tegen een absurde premie (3x die van AXA) anders kreeg ik de auto niet mee. Cartrawler doet mijn klacht af met de opmerking, dat ik deze verzekering bij de autoverhuurder vrijwillig heb afgesloten en dat ik maar moet bewijzen, dat ik dit onder dwang heb gedaan. Te gek voor woorden.

Gewenste Oplossing:

Ik heb een claim neergelegd by Cartrawler voor het bedrag van de extra te betaalde premie zijnde € 132,11.
Ben tevreden als ik dit bedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BMWZ4