Klacht: Scan-controle

op 30 mei 2021 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wordt de scan-controle uitgevoerd op uiterlijk? Het is te triest voor woorden dat mijn vriend en ik dit keer op keer meemaken. Je scant je boodschappen en bij afrekenen staat aangegeven wacht op assistente voor controle. Wij komen 2x in de week onze boodschappen halen bij de Coop in Gouda marktpassage. Tevens zijn wij ‘casual’ gekleed, alleen hebben wij een goede functie in het dagelijks leven. Ik hoop dat ik niet meer gecontroleerd wordt. Momenteel maak ik geen gebruik meer van de zelfservice kassa bij de Coop in Gouda.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen scan-controle krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirley Ghirah