Klacht: Sauna zou vervangen worden binnen garantie.

op 14 juni 2018 over Fonteyn Outdoor Living Mall in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer een jaar geleden een infrarood sauna gekocht, zeer tevreden tot hij stuk ging ( na een half jaar ) en na een aantal pogingen tot herstel vervangen moest worden . Afspraak gemaakt , zelf terug in uddel geweest , telefonisch en via mail heel vaak contact gehad . Zou hij eindelijk gisteren geleverd en geplaatst worden , krijg ik telefoon van de monteur dat de sauna niet bij fonteyn in het magazijn te vinden is . Waarschijnlijk al aan een andere klant verkocht . Heb gelijk met fonteyn gebeld , zij kunnen mij hier niet mee verder helpen . Ik ben hier niet blij mee .

Gewenste Oplossing:

Als ze nakomen wat eerder beloofd is , de oude sauna vervangen door het nieuwe model waar ik het verschil in prijs netjes voor zou bij betalen . Gelukkig heb ik tot op heden niks betaald voor de nieuwe sauna , maar het sleept al een half jaar aan en daar ben ik niet blij mee.

Alle klachten die gemeld zijn door BeullensS