Klacht: Sandalen raspen kleine tenen open

op 14 september 2016 over Durea in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren loop ik op Durea sandalen die met blote voeten heerlijk lopen. Op 2 juli 2016 heb ik de nieuwere versie van mijn oude sandalen gekocht. Helaas zijn er stikselnaden aan de binnenkant ter hoogte van mijn kleine tenen gemaakt, die mijn tenen helemaal open “raspen”. Ik dacht dat het even moest wennen, maar helaas: tenen weer open. Daarna heb ik silicone-teen omhulsels geprobeerd, geen succes. Na een week ben ik teruggegaan naar de winkelier en hebben zij de naden plat geslagen met een of andere hamer. Zij vroegen te kijken of het beter was en anders moesten er wellicht nieuwe stukjes leer in de sandalen geplaatst worden. En dat met gloednieuwe sandalen…U begrijpt dat ik nog steeds op mijn oude afgetrapte Durea’s rondloop om dat de nieuwe ongeschikt zijn. Zo zijn het waardeloze sandalen van 150 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik met net zo veel plezier op de nieuwe sandalen kan lopen als met de oude, dan ben ik tevreden. Daar heb ik ze voor gekocht tenslotte.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Durea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Durea over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Durea nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Durea in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat Durea een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Durea

Heeft op 04 oktober 2016 om 13:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Els212