Klacht: Samson shag vol gruis en grote stokjes

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op Schiphol 5 pakjes taxfree Samson shag gekocht voor tijdens mijn vakantie, de pakjes shag bevatten bovengemiddeld veel gruis en grote harde nerven en lijken veel meer teer te bevatten dan de bij de in Nederlandse sigarenboer gekochte shag, de verpakking is ook anders en de shaggies smaken ook anders, scherper. Zal ik het gruis en de nerven als bewijs opsturen? Adres?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik 5 pakjes shag krijg die rollen zonder de vloei te perforeren met harde nerven en minder gruis bevatten en ook beter smaken

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Een tevreden roker is geen onruststoker