Klacht: Rundergehakt smaakt vies

op 09 april 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop geregeld rundergehakt bij diverse supermarkten maar zoals het bij de Jumbo smaakt en ruikt is erg onsmakelijk. Vind het verspilling van mijn geld en zal hier jn de toekomst geen “runder”gehakt of ander vlees meermkoprn. Mijn vertrouwen in deze supermarkt is gedaald. Wat voor vlees dit was en de kwaliteit ervan is niet te bepalen maar ik voel me belazerd. En ik kreeg buikpijn toe.

Gewenste Oplossing:

Goed vlees verkopen. Miss c hien de prijs omhoog doen zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vies rundergehakt