Klacht: RTL xl Premium

op 15 februari 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds gisteren heb ik RTL xl Premium. De afleveringen die ik nu terug kijken (van meer dan 7 dagen geleden) haperen continu, erg vervelend om naar te kijken. Ik heb al gekeken naar mijn Wi-Fi verbinding maar daar is niks mis mee (vol bereik) ook heb ik mijn telefoon opnieuw opgestart maar ook dit mocht helaas niet helpen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
Samira de Caluwe

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de afleveringen terug kan kijken zonder dat het continue hapert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samira1996