Klacht: Rood doorlopen tenue 2017/2018

op 17 juli 2017 over Feyenoord Rotterdam in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje heeft voor zijn 12e verjaardag het nieuwe thuis shirt van feyenoord gekregen (90.00 euro). Na wassen volgens voorschrift op 30 graden is het hele shirt vool met rood doorlopen vlekken. Ik heb geveld met de klantenservice die aangaf dat dit niet zo hoort en dat ik mocht mailen met een foto. Dit heb ik gedaan en krijg als reactie dat ze verder niks voor me kunnen doen. Hoe kan je als zon groot bedrijf zo met een kind omgaan en hem nu dus zonder verjaardagscadeau laten zitten….want het shirt is echt verpest! Voor een shirt van die prijs mag je wel wat kwaliteit verwachten. Erg jammer dit….

Gewenste Oplossing:

Als het shirt vervangen wordt voor een shirt die wel van goede kwaliteit is

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Feyenoord Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Feyenoord Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fe_licia23