Klacht: Roken op de stations

op 04 juli 2021 over ProRail in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Regelmatig komt het voor dat medereizigers roken op het perron en in de wachtruimte. Ik heb nu al een paar keer de keuze moeten maken tussen rookvrij in de regen wachten of droog in de rook. Ik zou de medereiziger hier graag op aan willen spreken, maar nergens staat vermeld dat je niet mag roken. Er schijnt een bord te zijn met huisregels, maar ik heb deze nog niet gezien, dus deze zal niet of weinig gelezen worden. Mijn verzoek is dan ook om op de perrons en vooral in de wachtruimte duidelijk aan te geven dat er niet gerookt mag worden. Als medereizigers dan toch roken, kun je ze hier op wijzen en is mijn reis met het OV een stuk aangenamer. Graag hierop uw reactie.

Gewenste Oplossing:

Als er op de perrons en in de wachtruimtes duidelijk staat dat er niet gerookt mag worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ProRail

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ProRail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeannetteosinga