Klacht: Robijn black velvet

op 21 december 2017 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bovengenoemd wasmiddel zat in de boodschappendoos van de Emte. Het wasmiddel ruikt het hele huis door van de zolder tot in de kamer. Ik moet parfum op mijn kleding doen als ik mijn kleding na het wassen aandoe omdat ik er gewoon misselijk van wordt. Verder heb ik er een donkerblauwe broek bij in gedaan met veel strech. Toen de broek droog was zaten er allemaal grijze vlekken op. Heb hem daarna nog weer in de wasmachine gespoeld. Tot mijn verbazing zag ik vanmorgen, dat het er nog niet uit is. Hij staat nu sinds vanmorgen in een emmer met warm water. Ben benieuwd.

Gewenste Oplossing:

Ik heb hier geen oplossing voor. Ik gebruik dit wasmiddel nooit meer, een keer is al te veel. Ik gebruik al jaren robijn voor de fijnewas, deze bevalt mij erg goed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unilever

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unilever nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Onduidelijk wat u bedoeld.