Klacht: Riviera maison theepot en kopje

Kaussar al shabaki op 08 oktober 2022 over Riviera Maison in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een tijd wilde ik graag de dubbele theepot met een pot aan de bovenkant en een kop onder. De school waar ik werk heeft voor alle leerkrachten ivm lerarendag een pot cadeau gegeven. Die witte van Riviera Maison. Hier was ik erg blij mee totdat ik hem ging gebruiken. Er is op geen enkele manier thee in te schenken zonder dat de thee over de hele tafel ligt. De thee loopt langs de pot heen in plaats van in het glas. Ik ben normaal gesproken een goede kwaliteit van Riviera Maison gewend en voor een theepot van 25 euro vind ik dat je als klant mag verwachten dat je er ook fatsoenlijk thee mee kan inschenken zonder dat de hele tafel onderligt.

Gewenste Oplossing:

Dat de school de hele bestelling kan terugsturen en het geld terugkrijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Riviera Maison

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Riviera Maison nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kaussar al shabaki