Klacht: Ring video deurbel

Geloofjezelfook op 15 december 2021 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder staat een ring video deurbel voor 44 euro, ik dacht dat lijkt mij wel wat,ik naar de praxis winkel in nijverdal, hebben ze niet ook niet gehad, kunnen ze ook niet bestellen omdat ze een klein viliaal zijn, zegt de verkoopster, alleen online te bestellen, maar dan krijg ik wel 4,95 verzendkosten erbij, waarom zetten ze dat in de folder dan?als het toch niet in de winkel komt

Gewenste Oplossing:

Gewoon ophalen in de winkel in nijverdal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geloofjezelfook