Klachten over Rijschool 3 Steps

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Rijschool 3 Steps in de categorie Rijscholen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Rijschool 3 Steps in de categorie Rijscholen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Hierbij verzoek ik iedereen die opgelicht is door Nabil van Rijschool 3 Steps te Amsterdam aangifte te doen bij de politie. Nabil is naast eigenaar van rijschool 3 steps zelf werkzaam bij de overheid/justitie als gevangenisbewaarder dus zou eigenlijk het... Lees meer

Vorig jaar juli 2011 heb ik een voucher gekocht via groupon voor 299 euro, bestaande uit 8 lessen en een examen. Na de eerste les werd mij verteld dat ik daarna ook meteen een pakket moest kopen omdat dit de... Lees meer

Middels deze manier wil ik graag een klacht indienen. Ik heb bij Nabil na het krijgen van de groupon van een vriendin 1 les gehad, en daarna de rest van het pakket ingekocht zoals noodzakelijk. Dit betekende een extra bedrag... Lees meer