Klacht: Rijbaannavigatie verslechterd op GO 6100 na update, niet meer te herstellen?

op 19 mei 2017 over TomTom in de categorie Navigatiesystemen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een TomTom GO 6100 van nog geen jaar oud. Op 13 mei 2017 heb ik een update van 02-04-2017 geïnstalleerd voor zowel firmware als kaarten. Daarna bleek de rijbaannavigatie ontzettend verslechterd/ er blijft een enkele rijstrookaanduiding over met boven in beeld een illustratie ter grootte van een button waar een paar pijlen in verschijnen.

TomTom zegt er niets aan te kunnen doen, ik kan de upgrade niet ongedaan maken en de oorspronkelijke firmware herinstalleren blijkt ook onmogelijk. Dat ik de GO 6100 met name voor de duidellijke rijbaannavigatie heb gekocht is ook geen argument voor TomTom.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de oorspronkelijke software terug heb op mijn op mijn GO 6100.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door TomTom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat TomTom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

TomTom

Heeft op 24 april 2018 om 17:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RonvdK