Klacht: Retour niet goed

op 02 mei 2017 over Uwantisell.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na deze reacties allemaal zoveel spijt van mijn aankoop daar! Badpak besteld en amper gepast en terug gestuurd omdat de kwaliteit al zwaar ruk was. Nu krijg ik bericht dat ze hem niet kunnen verwerken als retour omdat er een gouden detail mist. Alsof ik daar zelf op gelet heb en nu denken ze ook nog dat ik hem thuis heb liggen. Als dat ding nu al kapot is geeft dat al aan dat de kwaliteit inderdaad zwaar beroerd is!! Dus mensen bestel hier aub niet.

Gewenste Oplossing:

Creditnota ontvangen voor de badpak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uwantisell.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uwantisell.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wbakk