Klacht: Retour gezonden artikel, nog geen geld terug

op 01 september 2018 over Tel Sell in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 augustus jl.mijn bestelde ventilator retour gezonden naar Tell Sell
adres in Almere. Tot op heden mijn geld nog niet terug op rekening.
paar maal gebeld met Klantenservice, zijn niet bereikbaar, na half uur in de wacht nog steeds hetzelfde liedje;; u bent de eerstvolgende – via bestellijn ook gebeld, hebben ticket aangemaakt zodat ze mij kunnen terugbellen, ook nooit gebeurd. Ze zijn gewoon niet bereikbaar en willen geen geld terugstorten. Totaal geen goed gevoel over Tell sell

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht gewoon normaal mijn geld terug op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tel Sell

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tel Sell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nschmidt