Klacht: Retour geweigerd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een set fitnessmatten gekocht bij verdorf.nl via bol.com. Na levering heb ik de verpakking opengemaakt en in elkaar gezet. De matten zijn te dun en grijpen niet goed in elkaar. Ik heb ze weer ingepakt en retour gestuurd. De retourvoorwaarden zijn dat het product compleet en onbeschadigd moet worden geretourneerd. In die staat heb ik het verstuurd. Ik heb het zelfs beter verpakt dan hoe zij het mij gestuurd hadden. Maar nu kreeg ik van bol.com de melding dat de verkoper de zending niet accepteert omdat deze niet aan de voorwaarden zou voldoen.

Gewenste Oplossing:

Retour aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Verdorf.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mjnitalessy